Reunió Inici Temporada 2013 i festa 4art aniversari - 26 Octubre de 2012

El proper 26 d'Octubre a les 20h farem la reunió anual informativa de les secció d'Atletisme i Triatló del Cerdanyola CH, com sempre és oberta a tothom (socis, acompanyants i/o persones interessades). Com a principal novetat, informar-vos que farem una única reunió conjunta (atletisme i triatló) i serà al PEM Guiera.

Iniciarem la reunió amb un resum de la temporada 2012, parlarem sobre les condicions i objectius de la secció pel 2013 i com a tota reunió l'acabarem amb el torn de precs i preguntes

Un cop acabada la reunió, us convidem a celebrar amb nosaltres el quart aniversari de la secció d'atletisme i triatló al restaurant el Galliner (Carretera de Bellaterra 58, Bellaterra). El cost del menú és de 18 Euros; està tot inclòs (2 plats, postre, aigua, vi, refresc, copa de cava i cafè).

Acabat el sopar i abans d'anar de festa, tenim una sorpresa molt i molt gran que segurament no la podrem tornar a repetir en anys... Us ho perdreu??

En aquest link trobareu tota la informació i podreu fer la vostra reserva i la dels vostres acompanyants. Teniu temps fins el diumenge 21 d'octubre per confirmar la vostra assistència.