Presentació temporada 2013

Divendres, davant de més de 70 persones i moltes cares noves, es va fer la presentació de la temporada 2013 de les seccions d'atletisme i triatló. Un 2013 que es presenta amb cares noves i objectius motivants per continuar gaudint d'aquest esport rodejat d'un bon ambient i molts companys.

Tot seguit es va celebrar el sopar conmemoratiu del 4rt aniversari del club, aprofitant que ja som més de 200 socis entre atletisme i triatló, i entre copa i copa es destapar la gran sorpresa de la nit i davant dels 82 assistents es va sortejar el viatge per a 2 persones (vols i 2 nits d'hotel 4* a una ciutat europea), els afortunats van ser l'Inma i en Rafa. Vigileu i no trieu París no sigui que torneu 3 ...

Aprofitem per comunicar que el web ja té nou domini: http://www.cerdanyolatriatlo.com i que al menú superior, es poden consultar les condicions i ajudes per al 2013.

Si vols formar part del club, envian's les teves dades al formulari de contacte, a l'apartat "Inscripció al club". Les places son limitades !