2ª Cronoescalada Forat del Vent

Després de la reunió de preparació de la temporada 2013 de divendres 26, deixarem dissabte per descansar (dormir) una mica i diumenge 28 farem la 2a edició de la cronoescalada al forat del vent.
La idea és reunir-nos una vegada més com fem habitualment els dissabtes i disputar entre nosaltres la pujada amb bicicleta per la crta. d’Horta fins el Forat del Vent, son 7km amb una pendent mitjana del 4% i una pendent màxima del 8% (amb trànsit obert als cotxes). 

Els interessats en participar envieu un mail a peribanyez@gmail.com indicant l’edat, així farem la classificació per categories. La mateixa setmana sortiran les hores de sortida de cada participant.

Recordeu que es tracta de passar una bona estona amb els companys del club (si no es vol disputar a tope no passa res...), i que la inscripció -gratuïta- està oberta a membres del club i també a simpatitzants, és a dir, a tothom !!

L'hora de trobada és a les 9am al Guiera, farem un escalfament i sobre les 9:30 es donarà la sortida minut a minut. A veure si som més que al 2011 i es bat el record de pujada !!