Garmin Barcelona Triathlon 2011

Fins a 12 triatletes de la secció van participar en el triatló més multitudinari de l'estat espanyol, i un dels més importants del mon, amb 6000 inscrits.

El circuit de natació es va haver de modificar acortant-lo sensiblement per el mar de fons que podia fer perillós aquest primer tram. El sector de bicicleta va ser molt ràpid i es van veure molts grups rodant a gran velocitat, i finalment els 10km de carrera recorrien llocs emblemàtics de la ciutat.

532 SPRINT Sergi Rodriguez 1:17:49 0:15:10 0:03:34 0:35:00 0:01:09 0:22:57

Per la tarda, el dos vegades campió del mon de triatló i aspirant a medalla olímpica a Londres 2012, Javier Gomez Noya va fer una visita a Cerdanyola i una part de l'equip es va apropar per fer una foto de família.

A destacar l'accesible que es va mostrar en tot moment per ser una estrella mundial, i com un més de la familia triatlética va estar parlant amb nosaltres d'objectius, curses i experiències durant una bona estona.