Cronoescalada Forat del Vent i paella ...

Com a colofó de la temporada i com a preàmbul de la paellada que tindrà lloc al mateix dia us convoquem a la cronoescalada del Forat del Vent que es durà a terme el dissabte 22 d'octubre a les 9:15h.

La idea és reunir-nos una vegada més com fem habitualment els dissabtes i disputar entre nosaltres la pujada amb bicicleta per la crta. d’Horta fins el Forat del Vent.

Com ja sabeu la pujada són 7km amb una pendent mitjana del 4% i una pendent màxima del 8%. No és una pujada massa dura però ja sabeu que las pujades són dures en funció del ritme que es porta i 7 kms a tope poden ser molt divertits…. (aclarir que serà amb trànsit obert als cotxes).

Els interessats en participar envieu un mail a peribanyez@gmail.com indicant l’edat, així farem la classificasió per categories. La mateixa setmana sortiran les hores de sortida de cada participant i l'interval de temps entre participant i participant.

Recordeu que es tracta de passar una bona estona amb els companys del club, i que la inscripció està oberta a membres del club i també a simpatitzants, és a dir, a tothom !!

L'hora de trobada és a les 8:30 al Guiera, farem un escalfament i sobre les 9:15 es donarà la sortida minut a minut.