Triatló d'Osona i aquatló popular Premià

Poc més de 400 inscrits en aquest triatló que té com a peculiaritat que la T1 i la T2 estan separades, fet que obliga a l'organitzador a portar als triatletes a la sortida en autocar.

El pantà de Sau es testinmoni de la prova de natació, seguits de 26km de circuit trencacames per acabar amb la cursa a peu pel centre de Vic.

L'únic representant del club va ser en Javi Gomez, que aquest any li està trobant el punt a això de la curta distància.

LLOC NOM TOTAL NATACIÓ CICLISME CARRERA
204 JUAN JAVIER GOMEZ GARCIA 1:34:53 0:13:18 0:56:58 0:24:37

A Premià de Mar es disputava una prova popular d'aquatló, amb distàncies sprint (2.5-1000-2.5) i super sprint (1.5-300-1.5) -no estaven massa ben messurades- a on en Miquel Morales va rascar podi de la cat. V1M (2n) i amb els resultats següents:

LLOC NOM TOTAL CARRERA NATACIÓ CARRERA
5 MIQUEL MORALES ROLDAN 0:19:06 0:06:29 0:06:24 0:06:43
51 JORDI SERÓ PUIG 0:31:12 0:09:03 0:12:33 0:09:33

38 RAFA MELENDEZ LOPEZ 0:37:50 0:09:31 0:18:37 0:09:48

Per la seva banda, Sir Garanto va tornar a guanyar un triatló, en aquest cas, l'esprint sense drafting i amb multisortides de Birminghan... atenció que no hi ha qui l'aturi !!