3TCS Peñíscola, Tri BTT l'Escala, Duatló pares i fills i NedaMarcelona 5.7km

Cap de setmana variat en competicions, amb poca participació en general dels nostres triatletes, però deixant constància de la qualitat allà a on es va competir.

Comencem per les noies, amb la Montse Prada que va desplaçar-se fins a Peñíscola, per disputar un Half Ironman, el 3TCS, primera edició d'aquesta prova amb 250 participants, amb perfils exigents i un tall de temps a la bici força exigent que va impedir que la Montse continués a la competició al darrer segment.


A BCN, Nedaelmon organitzava una prova amb diverses distàncies, i la Tali Toscano (sortint de la seva lesió a peu) està demostrant que mentre no corri, nedar ho fa molt i molt bé, acabant els 5.7km de natació en 1h22min, en 5ª posició de la general i 1ª de les noies.

A l'Escala, triatló de mutanya amb presència de Xavi Gonzalo, que aconsegueix molt bones posicions en aquest tipus de proves, i acabant el 15ª posició d'un total de 96 participants. Els seus parcials van ser:


POS NOM TOTAL NATACIÓ BTT CARRERA
15 GONZALO GARCIA, JAVIER 1:24:52 0:16:10 0:44:01 0:24:41

Finalment, a Montjuïc, primera edició del duatló pares i fills, amb presència de varis integrants del club, i destacant les victòries de la familia Campos i Montefusco, en les respectives categories. Felicitats, el futur està assegurat !!