Triatló per equips el Prat i sprint Sitges

Aquest cap de setmana hi ha hagut doble competició, dissabte camp. de Catalunya per equips al Prat i diumenge sprint de Sitges.

Dissabte el Cerdanyola CH presentava 2 equips en aquesta prova marcada per l'estat de la mar, amb forta corrent i onades de fins a 2 metres, que van fer la natació tota una prova de supervivència. En els 20km del segment de bicicleta el protagista va ser el vent, i als 5km finals a tope amb el que quedava.

Els dos equips van quedar en 28ª i 46ª posició respectivament, amb la sensació de que es podia haver assolit una millor posició amb una mar més "tranquila"

POS  NOM EQUIP TOTAL
28     ROJAS-RUBIO-NEBOT-MORALES-CAROZ CERDANYOLA CH-A  1:11:40
46     CAMPOS-PERIBAÑEZ-EXPOSITO-COELLO-GONZALO-BAQUERO CERDANYOLA CH-B  1:18:12

Diumenge a Sitges, bona presència també del club (9 nois i 2 noies), amb una molt bona 10ª posició per equips de 44 totals, i una nova exhibició de'n Guillem a la natació, sortint el primer amb gairebé 1 minut d'avantatge amb el segon, aguantant a la bici i finalment assolint la 3ª posició final i 1r sub-23.

61 RODRIGUEZ BOTIAS, LAURA 1:28:15 0:16:52 0:45:51 0:25:32

La Montse Prada també va participar al triatló de Sitges, però en perdre el Xip no surt a les classificacions oficials.