Ecotrimad i triatló sprint Lloret

El cap de setmana competitiu arrencava dissabte a Buitrago del Lozoya (Serra nord de Madrid) a on en Miquel Morales competia a la segona prova de la copa d'Espanya de llarga distància. La seva posició va ser la 33ª en èlit (van sortir un total de 67), i a la general un bon 77é lloc de 550 finishers.
Els seus parcials, en una prova dura marcada per la calor, el desnivell a la bici (1400m en 75km) i a la cursa a peu (350m en 21km) van ser:
LLOC CognomNom TOTAL Natació Bicicleta Carrera
33 MIQUEL MORALES 4:48:14 0:30:37 2:24:29 1:46:57

Diumenge una nova prova del circuit català de triatló, sprint de Lloret de Mar, a on hi va haver una representació força important del club amb 12 triatletes, destacant la medalla de xocolata (4rt lloc de la general i 2n Sub-23) de'n Guillem Rojas, primera triatló de la temporada per a molts dels nostres triatletes, i també destacar l'estrena com a triatleta de'n Joan Sabaté.
Sumant els temps dels tres primers classificats, vem obtenir la posició 7ª de 40 clubs, cosa que ens situa momentàniament en la 2ª posició de la segona divisió de la lliga catalana de Clubs, en posicions d'ascens a primera divisió. Els parcials han estat:

323 SABATÉ SALAZAR, JOAN 1:42:01 0:20:01 0:57:07 0:24:53

Per un altre banda, en plena preparació per al Half de Calella, la nostre companya Tali Toscano va competir en la travessa Sailfish Berga, al pantà de la Baells, completant els 5000m dels que constava la prova.