Entrenament pre-duatló 8 gener

El que va sorgir com una idea per trobar-nos tots els del club per fer un entreno plegats aprofitant que ja queda poc per al duatló, finalment ho vem obrir a tothom que volgués venir i el resultat va ser més de 60 ciclistes fent el circuit de bici en un gran pilot (la primera volta de reconeixement la vem fer plegats, després van començar les hostilitats), i més de 50 corredors van fer el circuit a peu de 5km, acabant com si fos una competició.

Ara falta per millorar un parell d'aspectes de la cursa a peu, que estaran solventats per al dia de la cursa, com son el pas per la segona passera de la riera (es possaran unes planxes que ocuparan tot el pas d'aigua), i es farà un petit moviment de terra per aplanar la zona que va quedar més tocada per les pluges d'inicis de desembre.

Gràcies a tots per venir, el 22 de gener la farem grossa !!