No et perdis la reunió informativa de l'Escola d'Atletisme i Triatló CERDANYOLA CH

Com cada any, durant el mes de setembre presentem l’Escola d’Atletisme en una reunió dirigida al pares dels atletes i oberta a tothom que vulgui saber que fem i com formem als nostres atletes.

Enguany, aquesta reunió serà el pròxim dimecres 30 de setembre a les 20:30h al PEM Guiera. Us explicarem com tenim planificada la temporada, els entrenaments, les competicions i sobretot, resoldrem tots els dubtes i preguntes dels pares presents.

I per acabar, us presentarem un nou projecte que encetem aquesta temporada amb moltes ganes i il·lusió: L’ESCOLA DE TRIATLÓ DEL CERDANYOLA CH.

Dirigida als nois i noies a partir dels 8 i fins els 18 anys, posem a l’abast dels nostres atletes l’oportunitat d’afegir la natació i el ciclisme als seus entrenament setmanals. Aquest projecte compta amb el suport i estarà dirigit pel Txema Córdoba, director tècnic de la secció de triatló del CERDANYOLA CH i entrenador Nacional de Triatló, el qual treballarà directament amb el Rubén Bona, director tècnic de l’Escola d’Atletisme.

Dimecres us donarem tot tipus de detalls: horaris, entrenaments… i resoldrem totes les vostres dubtes i preguntes.

No hi falteu, us esperem dimecres vinent dia 30 de setembre al PEM Guiera a les 20:30h!