Arenys, Medes, Vallter i B Banyoles

Gran cap de setmana amb 4 competicions a on l'equip hi va ser present, en diferents distàncies i modalitats.
A Arenys, segona prova de triserires.cat, a on es va aconseguir una bona collita per part dels integrants de l'equip: Victor 6è, Chema guanya en V2M i Miquel 2n en V1M. Els parcials van ser els següents:

LLOC NOM TOTAL NATACIÓ CICLISME CARRERA
6 VICTOR GARANTO FAJO 0:59:51 0:11:09 0:32:27 0:16:15
19 MIQUEL MORALES ROLDAN 1:04:25 0:12:29 0:34:04 0:17:52
51 JOSE MANUEL GARCIA CALATAYUD 1:08:57 0:12:21 0:38:34 0:18:02

A les illes medes, triatló de muntanya amb presencia del nostre reporter de la MTB, Greg, que cada crònica seva és com un llibre obert de la mateixa, transportant-te com si l'haguessis fet tu. Molt bona posició final amb els següents parcials:
26 Gregory Fierens  3:21:39 0:36:50  1:26:47  1:18:02

A Vallter 2000, duatló un tant peculiar, doncs es comença directament en bicicleta, cronoescalada des de Setcases a Vallter 2000 (12km en port de 1ª categoria), i allà es fa la cursa a peu (10km a més de 2000m d'altitud). La Montse Perez va quedar 8ª de la general i primera V2F, com ja ens té acostumats.

LLOC NOM TOTAL CICLISME CARRERA
8 MONTSERRAT PEREZ AYALA 3:09:51 1:15:17 1:54:34
I per acabar, la prova més llarga i amb més participació del cap de setmana, el B de Banyoles, a on tots els integrants de l'equip que hi van anar van mostrar un nivell molt similar, llàstima de la retirada de'n Josué per problemes físics que no el dexien entrenar bé a peu, i a destacar la 12ª posició de la general de la Virginia, "on her way to Ironman" Els parcials van ser:

109 JOAQUIN SANCHEZ ALMAZAN 4:37:16 0:40:42 2:29:31 1:27:03
131 GARY MURRAY 4:41:35 0:33:28 2:23:23 1:44:44
136 JOSE LUIS MORENO RAMIREZ 4:42:35 0:39:37 2:26:21 1:36:37
149 MARCEL JANER FONT 4:45:40 0:36:51 2:31:58 1:36:51
166 MARCOS COELLO MIGUEL 4:49:08 0:36:34 2:30:57 1:41:37
209 JAVIER BUISÁN GUARGA 4:59:35 0:38:47 2:38:21 1:42:27
12 VIRGINIA IZQUIERDO FERNAN 5:41:24 0:39:25 2:51:32 2:10:27