Condicions i ajudes 2015

Després de l'interés despertat arrel de la presentació de la nova temporada del passat dimecres 17 de setembre, us informem que ja us podeu apuntar a la secció del club per a la temporada 2015 (aquest any eliminem la matrícula), i així incorporar-vos als entrenaments dirigits de dilluns a dissabte a partir del moment de la vostre inscripció, sense haver-vos d'esperar al novembre (teniu aquest mes i mig gratuït).

També puntualitzar que per accedir gratuïtament (està inclòs en la quota de 80€ anuals) a la piscina Can Xarau de dilluns a divendres de 12 a 15h, gràcies a la col·laboració amb l'ajuntament de Cerdanyola del Vallès, és un servei exclusiu per aquells socis que estan federats a la FCT amb el nostre club.

El proper divendres 26 de setembre a les 20h, a la seu del Cerdanyola CH (Carrer Camèlies s/n) hi haurà una xerrada tècnica de com funcionarà la secció i els plans d'entrenament que confeccionarà el nostre entrenador Txema Córdoba. És oberta a tots els socis i aquells que s'ho estiguin pensant.

Ja podeu trobar totes les condicions 2015 en aquesta web (menú "Condicions 2015") i també tramitar la vostre inscripció (menú "Inscripció al club").