Aquatló Creixell, Olímpic Pont de Suert i Sprint Badalona

De nou cap de setmana intens en quant a competicions, els nostres esportistes repartits en 3 proves arreu del territori català.

Dissabte es feia la segona edició de l'aquatló de Creixell - Torredembarra, el més dur dels del circuit, doncs és en distància "doble" (5km-2km-5km), i amb trams de còrrer per la sorra de la platja. S'ha de destacar un nou podi de la Belén Hidalgo (3ª absoluta femenina i 1ª V1F) i el podi de la Virginia Izquierdo (V1F). Amb el resultat de la 3ª noia (Silvia Rodriguez) es va aconseguir el 2n lloc al podi per equips femenins !! Els parcials van ser:

POS NOM TOTAL CARRERA1 NATACIÓ CARRERA2
3 HIDALGO VALLS, BELEN 1:20:00 0:23:03 0:32:43 0:24:14
53 DOT PIULACHS, ALEX 1:21:54 0:22:10 0:36:24 0:23:20
14 IZQUIERDO FERNANDEZ, VIRGINIA 1:42:12 0:28:40 0:44:53 0:28:39
15 RODRIGUEZ DONAIRE, SILVIA 1:47:34 0:29:20 0:48:25 0:29:49

Diumenge al matí, la prova clàsica de Pont de Suert, en distància olímpica (1.5-40-10), a on es presentava equip de gala, i en Gabriel Cardeñosa va demostrar que està en un nivell de forma impressionant, acabant 5é de la general (marcant el 2n parcial en bici i 3r a peu). El nou recorregut de bici presentava 400m de desnivell. Per equips (puntuava per a la lliga de clubs), 10a posició final de 29 equips. També a destacar el "doblet" de Virginia, que havent competit dissabte, diumenge també va fer la gesta de competir a Pont de Suert (el conegut "efecte Garanto" ;-) ), aconseguint la 4ª posició en V1F, fregant el podi. Els parcials següents:

POS NOM TOTAL NATACIÓ BICICLETA CARRERA
5 CARDEÑOSA ARRAYAS, GABRIEL 2:02:36 0:23:33 1:02:36 0:36:27
31 ARRUFAT MAYA, JONATHAN 2:08:34 0:24:09 1:04:27 0:39:58
87 CAMPOS HUERTAS, DANIEL 2:22:52 0:30:05 1:09:28 0:43:19
26 IZQUIERDO FERNANDEZ, VIRGINIA 2:59:02 0:30:21 1:28:59 0:59:42

Finalment, diumenge tarda, prova sprint dins del calendari SerTri a Badalona, amb uns circuits molt estrets i molt perillosos en bicicleta, lluny del segells de qualitat al que estem acostumats en les proves de Catalunya. Circuit super estret de natació a 2 voltes i aigua molt bruta, 4 voltes de 5 km en bicicleta amb moltíssims girs de 90º i 180º, i amb un asfalt en molt males condicions, i cursa a peu pel passeig marítim (a on es podría haver nadat).180 inscrits en la sortida de Federats, i a destacar la 8ª posició de la general de'n Victor Garanto

8 GARANTO FAJO, VICTOR 0:50:19 0:10:22 0:24:13 0:15:43
23 MORALES ROLDAN, MIQUEL 0:54:00 0:11:21 0:24:37 0:18:00
56 SÁNCHEZ ALMAZÁN, JOAQUIN 0:58:00 0:12:48 0:28:17 0:16:54
109 ENRIQUE ARRIBAS, ALEJANDRO 1:04:04 0:14:49 0:30:23 0:18:51
133 DIAZ DELGADO, JAVIER 1:07:06 0:12:27 0:35:33 0:19:05