Tossa i Berga

Dissabte a Tossa es disputava un dels triatlons més exigents del circuit català, amb 45 km de bicicleta incloent 2 ports. Mar una mica moguda i calor va ser la nota predominant durant la tarda. 8 triatletes de la secció s'hi van desplaçar, destacant la 36a posició de la general de'n Dani Campos, amb una molt bona bici i una sòlida cursa a peu.

400 VIRGINIA IZQUIERDO FERNANDEZ  3:37:28 0:33:32 2:01:45 0:58:02

Diumenge, mig Ironman a Berga, amb la presència de quatre valents. Dia amb sol, amb uns circuits de bici i cursa a peu marcats per la seva duresa. Dels quatre que s'hi van desplaçar, dos van aconseguir acabar, en Joan va entrar fora de temps límit a la bici (però va continuar fins el final de prova per acabar en 7h09m en 455a posició) i en Xavi va abandonar a la cursa a peu amb molèsties a un genoll.

209 AUBACH FUENTES, CONRADO 5:23:35 0:41:01 3:01:41 1:40:53
252 EXPOSITO GIL, JOSE MIGUEL 5:32:44 0:40:20 3:09:19 1:43:05
DNQ SABATÉ SALAZAR, JOAN 7:09:41 0:00:00 0:00:00 0:00:00
DNF GOMEZ GARCÍA, JAVIER 0:00:00 0:39:00 2:57:00 0:00:00