Altriman, sprint i olímpic sense drafting

Gran cap de setmana a Les Angles, a on 6 dels nostres van còrrer uns dels triatlons més durs que hi ha, 2 en distància sprint (400 m de desnivell en 20km) i 4 en l'olímpic (1100m de desnivell en 53km de bici, i 500m al 5% en els 10,5 km a peu).

Dissabte es va disputar la prova reina, distància Ironman, conjuntament amb l'sprint, a on corrien dos dels nostres. Sol i vent els van acompanyar en tota la jornda.

Diumenge es disputava el Half i l'olímpic sense drafting, l'espesa boira va fer que la natació es modifiqués, un circuit a 3 voltes, sortint de l'aigua i corrent uns 100m a cada volta. La bici es va disputar sobre terra mullat i amb boira, i a la cursa a peu el sol va tornar a sortir.

A destacar l'actuació del nostre company Oscar Ruiz, que era el seu primer olímpic i aquest era el més dur de tots per estrenar-se, Felicitats !!! En Miquel Morales al km 6 de la cursa a peu va patir una estravada al bessó quan anava en 26ª posició, cosa que el va fer aturar i baixar el ritme, perdent 10 posicions i i 4 minuts en la cursa a peu en poc més de 4 km. Felicitar també al company Gabriel Cardeñosa, 3r de la general de l'olímpic amb una destacadísima actuació.