Triatló sprint St. Vicenç Castellet

Al triatló esprint de Sant Vicenç de Castellet disputat a la diada nacional de Catalunya, es van apropar dos triatletes de la secció, en Miquel Morales i en Rafa Melendez (feia la seva segona triatló), en un triatló a on els 500m es nedan en piscina, la bici son 20km amb gairebé 325m de desnivell (direcció coll d'Estenalles) i els darrers 4,5km a peu presenten molts tobogans. Enguany es batia el récord de participació amb 150 inscrits.

A falta de classificacions definitives i sense parcials (la prova es fa sense xip), destacar la 12a posició de la general de'n Miquel Morales, amb un temps d'1h00m18s, que li va reportar una copa com a quart de la categoria V1M. En Rafa va acabar la prova en 1h10m14s, 40è de la general i 20è de la seva categoria (Sènior).