SKODA TRIATLÓ D'ANDORRA

Dos integrants del club es van desplaçar a Andorra, a disputar el triatló en format olímpic, però que per la baixa temperatura de l'aigua, es va escurçar a uns 700m, respectant els 40km de bici i 10 km de cursa a peu. Dia assolejat però amb fresqueta a primera hora del matí.

LLOC NOM TOTAL NATACIÓ BICICLETA CARRERA
145 JOAN GONZALEZ CAPARRÓS 2:24:47 0:11:05 1:18:25 0:48:54
191 JOSUÉ FERNANDEZ ARIAS 2:29:10 0:14:12 1:20:24 0:47:03

Banyoles Open sprint i Aquatló Cunit

Gran cap de setmana de nou, assolint èxits personals i de grup, especialment en la secció femenina del club, que dia a dia va creixent...
Dissabte, torn de l'sprint Open de Banyoles, aprofitant la infraestructura de la copa d'Europa ETU de diumenge. 4 integrants de l'equip s'hi van desplaçar, destacant l'estrena en triatló de la Gemma, que ho va fer força bé i Miquel Morales a 2 segons del podi V1M. Els parcials van ser els següents:

LLOC NOM TOTAL NATACIÓ CICLISME CARRERA
33 MIQUEL MORALES ROLDAN 1:11:00 0:13:18 0:35:23 0:22:19
62 GARY MURRAY 1:14:18 0:13:46 0:38:11 0:22:21
69 JAVIER BUISÁN GUARGA 1:14:49 0:14:54 0:39:14 0:20:41
44 GEMMA VENTURA SANTASUSANA 1:40:20 0:20:50 0:53:51 0:25:39

Diumenge, a Cunit, campionat de Catalunya Abasolut d'aquatló, amb la presència de 8 components de l'equip (5 de les quals noies!!), es una especialitat que mica en mica, va guanyant adeptes dins del club, gràcies a l'inestimable i incansable treball de rentat de cervell del binomi Dot-Valls ;-)

Els resultats no podien ser més bons: La Belén, campiona absoluta de la prova (i per tant, campiona de Catalunya d'aquatló) i 1ª V1F, l'Ester Lafita, el seu primer podi com a 2ª V2F, 2es per equips femenins, i a destacar també, l'estrena de la Laura Dominguez en aquatló, pujant també al podi per equips en la seva primera competició.

Triatló d'Osona i aquatló popular Premià

Poc més de 400 inscrits en aquest triatló que té com a peculiaritat que la T1 i la T2 estan separades, fet que obliga a l'organitzador a portar als triatletes a la sortida en autocar.

El pantà de Sau es testinmoni de la prova de natació, seguits de 26km de circuit trencacames per acabar amb la cursa a peu pel centre de Vic.

L'únic representant del club va ser en Javi Gomez, que aquest any li està trobant el punt a això de la curta distància.

204 JUAN JAVIER GOMEZ GARCIA 1:34:53 0:13:18 0:56:58 0:24:37

A Premià de Mar es disputava una prova popular d'aquatló, amb distàncies sprint (2.5-1000-2.5) i super sprint (1.5-300-1.5) -no estaven massa ben messurades- a on en Miquel Morales va rascar podi de la cat. V1M (2n) i amb els resultats següents:

5 MIQUEL MORALES ROLDAN 0:19:06 0:06:29 0:06:24 0:06:43
51 JORDI SERÓ PUIG 0:31:12 0:09:03 0:12:33 0:09:33

38 RAFA MELENDEZ LOPEZ 0:37:50 0:09:31 0:18:37 0:09:48

Per la seva banda, Sir Garanto va tornar a guanyar un triatló, en aquest cas, l'esprint sense drafting i amb multisortides de Birminghan... atenció que no hi ha qui l'aturi !!

Gran cap de Setmana en familia

Intens cap de setmana a on es va disputar la "prova de l'any" de l'equip, a on es va acudir en masa, i tot i les baixes de darrera hora, es va poder gaudir d'un grap cap de setmana esportiu i familiar. Els pirineus no van deixar indiferents a ningú, amb la seva bellessa i a l'hora duressa, fan d'aquesta prova un esdeveniment singular.

A part de poder finalitzar la prova, que per la dificultat de la prova és tot un èxit, també es van aconseguir bons resultats, com el top 10 de l'Albert a l'olímpic (i primer de la seva categoria), 12ª posició de la general en el half (i 2n de la seva cat.) per en Borja, i la victoria en la seva categoria de la Belén Hidalgo.

78 RODRIGUEZ DONAIRE Silvia 1:27:56,4 0:16:58 0:39:16 0:27:51

Diumenge també, al triatló de la Vila, presència de 5 dels nostres, destacant un top100 en la primera competició de l'any de Gary Murray !!! Joan, Josué i Sergi millorant parcials a cada competició i l'Ester també trobant cada cop millors sensacions.

91 GARY MURRAY 1:04:22,0 0:13:42 0:28:39 0:22:01
180 JOAN GONZALEZ CAPARROS 1:06:56,0 0:13:00 0:28:46 0:21:54
276 JOSUÉ FERNANDEZ ARIAS 1:08:46,0 0:15:29 0:30:17 0:23:00
457 SERGI RODRIGUEZ 1:11:54,0 0:16:18 0:28:50 0:23:31
1327 ESTER LAFITA SANCHEZ 1:32:41,0 0:17:21 0:42:19 0:33:01

A Vitoria, un únic participant del club a la distància Half, en Javier Diaz, aconseguint els següents parcials:

64 (30-34M) JAVIER DIAZ DELGADO 5:32:40,0 0:38:23 2:49:01 1:56:05

I per finalitzar però no menys important, primera victòria de Sir Garanto a terres angleses, en el triatló sprint (però sense drafting) de Sibford. Congratulations Mr Garanto !!

Frankfurt, Creixell, Pont de Suert, Castelló

No està pas malament la dispersió geogràfica que hem tingut aquest cap de setmana d'intenses competicions...

La festa començava dissabte, amb l'expedició més nombrosa a un aquatló O_O , fins a 6 participants !! de nou les noies van regalar-nos varis podis: Belen 3ª de la general i 1ª V1F, Virginia 3ª V1F, i per equips femenins 3rs... molt bé !!

81 RAFA MELENDEZ LOPEZ 1:34:28 0:00:00 0:00:00 0:00:00

Diumenge, el dia més llarg de l'any per Txema i Peri, que afrontaven l'Ironman de Frankfurt, amb un fort vent en contra a la bici en els darrers 60km i una marató a 30ºC... tot i així, tots dos van aconseguir finalitzar la prova amb molt bona nota, Txema apropant-se de nou a les 10h i Peri en el seu debut a la distància un molt bon temps, els seus parcials:

419 TXEMA CÓRDOBA  10:12:42 1:05:26 5:17:10 3:40:22
1346 JOAQUIN PERIBAÑEZ 11:44:25 1:08:47 5:57:30 4:26:39

Més proves de diumenge, a Castelló, nova parada de les Skoda triathlon series, aquesta vegada amb un únic representant, en Ramón Tomas, amb els següents parcials:

136 RAMÓN TOMAS 1:16:51 0:12:14 0:32:26 0:32:11

I per acabar el cap de setmana competitiu, a Pont de Suert, a la prova Open en Borja Alvarez repren la competició en la seva segona part de la temporada, amb un magnífic 6é lloc de la prova Open i 1r sub23. Els parcials, a falta de confirmar alguns errors de la classificació (els parcials dels primers de natació son de nivell de copa del mon...) son::

6 BORJA ALVAREZ CARRASCO 2:05:11 0:24:21 1:03:47 0:37:03